miercuri, 8 octombrie 2014

Concurs National de design mobilier 2013

Una din cele mai atractive activitati ale designerilor de mobila, este fara indoiala concursul ce are loc in fiecare an, pentru design mobilier. Anul acesta s-a desfasurat cea de-a XI a editie, fiind o reusita totala, atat din punct de vedere al participantilor, cat si din punct de vedere al celor care s-au delectat cu minunatiile realizate in acest concurs.

Concursul a fost realizat de catre Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, pe scurt APMR, si la concurs au putut participa toti designerii mobilieri care s-au inscris.

Subiectul abordat pentru acest an a fost “Mic mobilier pentru habitat”, si are ca perioada de desfasurare 1 martie 2013 – 21 septembrie 2013. Toate produsele ce vor participa la concurs, vor fi prezentate la Targul International de Mobila BIFE-SIM Bucuresti, in perioada 17 – 21 septembrie 2013.

Termenul final de inscriere a fost 2 aprilie 2013, toti arhitectii, designerii sau specialistii din industria mobiliera fiind invitati sa participe la eveniment. De asemenea s-au putut inscrie in concurs si studenti care efectueaza studii de specialitate, din domeniul designului si industriei mobilei.
Interesant de reamintit faptul ca, anul trecut un student a reusit sa se clasese pe locul 3, cu o piesa de mobilier foarte inovativa. El a fost de altfel foarte apreciat pe toata perioada concursului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu