vineri, 24 octombrie 2014

Amenajari interioare Feng Shui

Intr-o perioada in care tara noastra nu sta foarte bine financiar, tot mai multe persoane au inceput sa se orienteze catre componente de mobilier cu tenta Feng Shui, datorita istoriei acestora, care spune ca, sunt aducatoare de noroc, bani, sanatate. Fiecare element in parte reprezinta cate ceva, iar oamenii se ghideaza dupa aceste elemente, decorandu-si casa in functie de ceea ce simt ca au nevoie in momentul respectiv.

Lemnul, un element din istoria Feng Shui


Datorita faptului ca, lemnul este considerat un element Feng Shui, trebuie sa stim ca plantele si lucrurile din lemn, mobilierul de culoare verde, elementele de mobilier facute cu trei sau patru parti sau mobila care contine bumbac, sau are forma de flori sau frunze, reprezinta un element Feng Shui. De asemenea toate elementele de decor, reprezentand sculpturi florale, copaci sau paduri, aduc aerul de Feng Shui in casa noastra.
Indiferent ca este doar un mit, sau are la baza un sambure de adevar, un element Feng Shui in casa noastra este intotdeauna binevenit, nu doar pentru istoria lui, ci si pentru formele foarte interesante ce sunt reprezentate de acestea.

Obiceiul provine din istoria veche a Chinei, si este una foarte apreciata in intreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu