miercuri, 3 decembrie 2014

Amenajatea bucatariei

Vorbind despre bucatarie vom primi diferite reactii. Doamnele indragostite de gatit considera ca bucataria este locul cel mai important al unei locuinte, domnisoarele ce nu prea au tangenta cu domeniul culinar, zic ca bucataria ar trebui sa ocupe cel mai mic si neinsemnat loc din locuinta, iar domnii uneori uita de existenta acestei camere.


Pentru a multumii dorintele tuturor membrilor unei famili, la amenajarea unei bucatarii trebuie sa incerci sa imbini utilul cu placutul, pentru a transforma acesta camera intr-un loc relaxant.



Bucataria pe langa faptul ca este un spatiu functional, poate reprezenta si locul unde iti bei cafeaua si citesti ziarul in fiecare dimineata, sau aflii toate noutatile din oras la o barfa cu cea mai buna prietena.
In ultima perioada, in ceea ce priveste amenajarea bucatariei se merge din ce in ce mai mult pe stilul american, in care bucataria comunica cu livingul, accentuand impresia de spatiu si totodata avand posibilitatea sa gatesti cina si in acelasi timp sa vorbesti cu prietenii ce se afla in cealata camera.

Amenajarea bucatariei tine de imaginatia dvs, puteti alege corpuri suspendate, mobila ce sa camufleze aragazul sau cuveta, poti sa acori un loc important barului sau sa mizezi pe senzatia de spatiu.

Alege sa gatesti intr-un mod relaxant, si sa faci din arta culinara o adevarata placere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu