miercuri, 26 noiembrie 2014

Un duplex dinamic

Procesul prin intermediul caruia acest spatiu rezidential impartit pe doua nivele a devenit o locuinta, este opera celor de la Pulltab Design, companie din New York care a reusit sa convinga cei doi proprietari ca acest proiect este unul modern, de la care se vor putea inspira si altii. Duplexul se intinde pe 732 de metri patrati, si reprezinta o experienta adevarata, daca se observa bucataria elevata, ascunsa deasupra livingului, ce are parte de lumina naturala din belsug.


Aceasta locuinta a fost realizata pentru a acomoda o familie si alcatuieste perfect un mediu prietenos, calduros, care intruchipeaza si o ambianta contemporana. Echipa de design a ales sa incorporeze bronz, otel si lemn din nuc, pentru finisarea mobilei pe care s-a aplicat si un strat special de gloss, ce ofera atractivitate acesteia.



Fiind un spatiu atat de dinamic pe nivele variate si puncte focale diferite, casa reprezinta locul potrivit pentru cei care isi doresc modernitate, insa si noutate si inventivitate. Pretul unei astfel de locuinte incepe de la 200.000 de dolari si poate depasi aceasta cu mult, in functie de facilitati si suprafata dorita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu